Töihin harjoittelun kautta: Social selling- & markkinointi-harjoittelija 

Liity aktiiviseen porukkaamme!

Flashnode Oy on yritysten liiketoiminnan tehostamiseen erikoistunut ohjelmistoalan yritys. Tehostamme asiakasyritystemme liiketoimintaa tuottamalla palveluita, joiden avulla liitetään esimerkiksi verkkokauppoja, taloushallinnon järjestelmiä ja asiakkuudenhallintajärjestelmiä toisiinsa. Asiakkaat säästävät näin aikaa ja siten myös rahaa. 

Meillä on tällä hetkellä jo yli 150 tyytyväistä asiakasta. Olemme kasvaneet asiakasmäärällisesti sekä liikevaihdollisesti joka vuosi. Kasvuvauhtia on jatkossa tarkoitus kiihdyttää entisestään. Tavoitteenamme on olla lähitulevaisuudessa Suomen suurin pk-yritysten integraatiopalveluiden tuottaja. 


100% työntekijöistämme pitää tiimiä ja työkavereita yhtenä parhaimmista asioista yrityksessämme. Emme siis etsi tai halua joukkoomme negatiivista mieltä. Mottona meillä on, että töitä pitää tehdä tosissaan, mutta ei vakavasti. Työntekijöiden viihtyvyys on meille erittäin tärkeää!


Etsimme kasvavaan joukkoomme harjoittelijaa, joka jää meille harjoittelun jälkeen mieluusti töihin! Harjoittelun aiheena on erilaiset markkinointiin ja myyntiin liittyvät tehtävät, kuten soveltuvien liidien metsästys, social selling sekä markkinoinnin monipuoliset tehtävät tilanteen ja taitojen mukaan. Puhelin, Hubspot, LinkedIn, Facebookin valitut ryhmät ja Vainu tulevat harjoittelun aikana erittäin tutuiksi. 

Yrityksemme yksi tärkeimmistä arvoista on alusta asti ollut se, että pyrimme löytämään asiakkaan tilanteeseen sopivimman ratkaisun, ja aina se ei harmiksemme ole meidän palvelumme. Emme siis harrasta pakkomyyntiä. 


Mukavaa jos tuleva harjoittelija asettuisi Jyväskylän toimistollemme, mutta etätyö on tietenkin myös mahdollista.

Meillä "harjoittelun kautta töihin" on havaittu hyväksi ja jo useasti toimineeksi tavaksi tutustua  tehtäviin, työpaikkaan ja -kavereihin ensin esim. osa-aikaisesti. Lähes aina harjoittelu on johtanut myös työllistymiseen. 

Etsimme henkilöä, joka on

 • sitoutunut ja motivoitunut oppimaan uusia asioita
 • sosiaalinen ja ei pelkää tarttua puhelimeen
 • hyvä kuuntelemaan, mutta myös antamaan oman mielipiteensä
 • oma-aloitteinen ja kykenee itsenäiseen työskentelyyn
 • kiinnostunut yritysten liiketoiminnan tehostamisesta eri keinoin

Tarjoamme

 • harjoittelupaikan ja mahdollisuuden työllistyä harjoittelun jälkeen
 • tarvittavan tuen niin alkuvaiheessa kuin myöhemminkin
 • mahdollisuuden etätyöhön sekä itselle sopivaan työrytmiin
 • kaiken tarvittavan tuen kehittyä b-to-b markkinoinnin ja myynnin ammattilaiseksi
 • loistavat työkaverit sekä kasvuun tähtäävän organisaation
 • mahdollisuuden oppia lisää ohjelmisto- ja integraatiotoimialoista

Lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi, CV:si ja palkkatoiveesi osoitteeseen ville.viljanmaa@flashnode.com otsikolla MARKKINOINNIN HARJOITTELIJA. Mikäli haluat kysyä lisää paikasta ja/tai yrityksestämme laita viestiä tai soittele Villelle, 040 729 3342.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.