Töihin harjoittelun kautta: Automaatioiden tuki- ja käyttöönottopalvelut

Liity aktiiviseen porukkaamme!

Flashnode Oy on yritysten liiketoiminnan tehostamiseen erikoistunut ohjelmistoalan yritys. Tehostamme asiakasyritystemme liiketoimintaa tuottamalla palveluita, joiden avulla liitetään esimerkiksi verkkokauppoja, taloushallinnon järjestelmiä ja asiakkuudenhallintajärjestelmiä toisiinsa. Asiakkaat säästävät näin aikaa ja siten myös rahaa. 

Meillä on tällä hetkellä jo yli 150 tyytyväistä asiakasta. Olemme kasvaneet asiakasmäärällisesti sekä liikevaihdollisesti joka vuosi ja kasvuvauhtia on jatkossa tarkoitus kiihdyttää entisestään. Tavoitteenamme on olla lähitulevaisuudessa Suomen suurin pk-yritysten integraatiopalveluiden tuottaja. 

100% työntekijöistämme pitää tiimiä ja työkavereita yhtenä parhaimmista asioista yrityksessämme. Etsimme siis positiivisia ja eteenpäin katsovia tyyppejä. Mottona meillä on, että töitä pitää tehdä tosissaan, mutta ei vakavasti. Työntekijöiden viihtyvyys on meille erittäin tärkeää!


Etsimme kasvavaan joukkoomme harjoittelijaa, joka jää meille harjoittelun jälkeen mieluusti töihin! Harjoittelun aiheena on erilaiset integraatioiden käyttöönottoon ja tukipalveluihin liittyvät tehtävät. Pääset mukaan oppimaan käytännön asiakastyössä, jossa ratkotaan yhdessä oikeiden asiakkaiden oikeita haasteita.  

Yrityksemme yksi tärkeimmistä arvoista on alusta asti ollut se, että pyrimme löytämään asiakkaan tilanteeseen sopivimman ratkaisun, ja aina se ei harmiksemme ole meidän palvelumme. Emme siis harrasta pakkomyyntiä. 


Mukavaa jos tuleva harjoittelija asettuisi Jyväskylän toimistollemme, mutta etätyö on tietenkin myös mahdollista.

Meillä "harjoittelun kautta töihin" on havaittu hyväksi ja jo useasti toimineeksi tavaksi tutustua  tehtäviin, työpaikkaan ja -kavereihin ensin myös esim. osa-aikaisesti tai koulun harjoittelujaksoa suorittaen. Lähes aina harjoittelu on johtanut myös työllistymiseen. 

Etsimme henkilöä, joka on

 • sitoutunut ja motivoitunut oppimaan uusia asioita
 • sosiaalinen ja ei pelkää tarttua puhelimeen
 • järjestelmällinen työskentelijä, kun asioita dokumentoidaan
 • oma-aloitteinen ja kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn, kun tehtävät ovat selvät
 • kiinnostunut projektien hallinnasta ja koordinoinnista
 • osaava tai vähintään erittäin kiinnostunut oppimaan lukemaan koodia 

Tarjoamme

 • harjoittelupaikan ja mahdollisuuden työllistyä harjoittelun jälkeen
 • tarvittavan tuen niin alkuvaiheessa kuin myöhemminkin
 • mahdollisuuden etätyöhön sekä itselle sopivaan työrytmiin
 • kaiken tarvittavan tuen kehittyä b-to-b markkinoinnin ja myynnin ammattilaiseksi
 • loistavat työkaverit sekä kasvuun tähtäävän organisaation
 • mahdollisuuden oppia lisää ohjelmisto- ja integraatiotoimialoista

Lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi, CV:si ja palkkatoiveesi osoitteeseen ville.viljanmaa@flashnode.com otsikolla TUKI- JA KÄYTTÖÖNOTTO. Mikäli haluat kysyä lisää paikasta ja/tai yrityksestämme laita viestiä tai soittele Villelle, 040 729 3342.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.