PHP Backend Developer

Integraatio- ja projektimaailma kutsuu

Integraatiot ovat kuuma aihe ja niiden suosio on kovassa kasvussa niin maailmalla kuin Suomessakin. Laajentuvan palveluvalikoimamme myötä tarvitsemme uusia taitoja ja ihmisiä Flashnodelle. Integraatiot ja ohjelmistojen yhdistäminen ovat keskiössä ja ydintekemistämme, mutta taustalla ja ohessa on paljon tehtäviä, joista pitää huolehtia.

Platformia, nykyisiä liittymiä ja palveluja pitää kehittää eteenpäin ja uudistaa. PHP-taidot ovat vaatimus, mutta tekemistä löytyy sen ulkopuolelta myös laajalti. Tiimi on mielenkiintoisten kehityshankkeiden ja asiakasprojektien edessä. Tulevaisuuden teknologioita ei ole päätetty, vaan tiimi pääsee vaikuttamaan ja valitsemaan nämä kehitysprojektien aikana.

Tarjolla on täysipäiväinen työpaikka Jyväskylässä, mutta etätyöskentely onnistuu myös.

Haussa on ainakin yksi suomenkielinen tai hyvin englantia osaava tekijä, joka voi meidän puolesta aloittaa heti. Tiimiä on tarkoitus kasvattaa tulevien vuosien aikana merkittävästi lisää ja nyt tiimiin tuleville on kaavailtu kasvavaa roolia ja tiimien vetämistä. Työnkuvaa voidaan kehittää tilanteen ja toiveiden mukaan product leadin, team leadin tai esimerkiksi arkkitehdin suuntaan.

Meillä pääset työskentelemään uusissa ergonomisissa työtiloissa ydinkeskustassa (Crazy Town) ja moderneilla työvälineillä. Pidämme huolta loistavasta tiimihengestä kuukausittain pidettävissä tiimipäivissä, joissa teemme jotain hauskaa yhdessä (esim. karting, saunalauttailu, pakohuone). Jokaisella on myös mahdollista antaa ja saada pikkubonareita lähes päivittäin. Hyvinvoinnin ylläpitämiseen tarjoamme viikoittaisen fysioterapeutin ohjaaman taukojumpan, työajalla tapahtuvan aamureippailun ja Smartumin liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut

Taidoista tarkemmin

Haemme tiimiin kokenutta backend -osaajaa, jolle seuraavat termit sopivat toimenkuvaan:

  • PHP
  • API (REST, SOAP, GraphQL...)
  • AWS
  • Unit testing

Plussapisteet

Työssä oppii paljon, mutta ylimääräisiä plussapisteitä ropisee, jos nämä aihealueet/termit ovat tuttuja:

  • Project management
  • Linux Server Software
  • oAuth2
  • Data transformation

Toivottaisimme sinut tervetulleeksi tiimiin vaikka heti, joten laita hakemusta tulemaan palkkatoiveineen ja CV:ineen osoitteeseen jani.karhunen@flashnode.com.  
Lisätietoja antaa: Jani Karhunen, 044 7767 828.

startup business, software developer working on desktop  computer at modern office