Sales Development Representative

Hyppää B2B-myynnin urapolulle ja moninkertaista arvosi työmarkkinoilla!  

Tule kehittymään B2B-myynnin huipuksi Flashnodelle. Haemme Jyväskylän toimistolle osa-aikaista Sales Development Representativeä myynnin alkupään tehtäviin. Sinun ei tarvitse olla valmis konkari vaan tämä rooli sopii hyvin esimerkiksi kaupallisen alan opiskelijalle opintojen oheen. Tehtävässä kerrytät arvokasta kokemusta niin myyntityöstä kuin ohjelmistoalasta. Työtunteja on noin 10–20 viikossa ja voit sijoitella ne joustavasti niin, että aikaa riittää opinnoille ja vapaa-ajan riennoille. Palkkaus on 11 €/h + tuloskohtainen provisio.

Toimenkuva

Tehtävässäsi tulet kontaktoimaan pk-yritysten johtoa ja verkkokaupasta vastuussa olevia henkilöitä. Tavoitteenasi on tunnistaa yrityksen mahdolliset tarpeet liiketoiminnan tehostamiseen palvelumme avulla. Puhelin, LinkedIn, HubSpot ja sähköposti tulevat olemaan tärkeimpiä työkalujasi. 

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja kykenee itsenäiseen työskentelyyn, motivoitunut oppimaan uutta, eikä pelkää nostaa luuria pöydältä. Arvostamme myös taitoa kuunnella sekä rohkeutta tuoda omat näkemykset esiin.

Meillä ei tarvitse pönöttää vaan olemme nuorekas kasvuyritys. Ilmapiirimme on rento ja hurtti huumori lentää. Tulet työskentelemään tiiviisti yhdessä myyjämme Tonin sekä toimitusjohtajamme Villen kanssa. Meillä on mahdollisuus tehdä myös etätöitä, mutta toivomme että työskentelisit ainakin osittain toimistoltamme Jyväskylän Keskustassa Crazy Townilla.

Miten haen?

Lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi sekä CV:si tai LinkedIn-profiilisi osoitteeseen ville.viljanmaa@flashnode.com otsikolla SDR REKRY. Hakemukset toivotaan lähetettävän 5.9. mennessä, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus sovitaan yhdessä hakijan kanssa, mutta toivomme, että voisit aloittaa mahdollisimman pian. Mikäli haluat kysyä lisää paikasta ja/tai yrityksestämme laita viestiä tai soittele Villelle numeroon 040 729 3342.